Tracking

/

Autowatch Tracking – GPS sporing til bil

trådløs trackingsystem

Trådløs trackingsystem – GPS sporing til bil

Har du brug for et trådløs trackingsystem?
Hos AUTOWATCH tilbyder vi både traditionelle tracking systemer, samt nye trådløse tracking systemer, hvor kunden selv kan overvåge sit køretøj, trailer, båd, MC mm.

Fastmonteret Tracking system

Vi kan hos AUTOWATCH tilbyde traditionelle tracking systemer, som kan kobles op til alarmcentraler, samt integreres i flådestyringssystemer.

Vi tilbyder tre niveauer af tracking systemer og de er alle CANBUS-venlige og dermed lette at installere. Tracking systemerne spænder fra den helt standard version, med udelukkende overvågning – til den avancerede løsning, som indeholder autohjælp, flådestyring og meget andet.
Det er muligt for kunden selv at sammensætte den mest optimale løsning for lige netop det tracking system der ønskes.

Kontakt venligst AUTOWATCH Danmark for mere information om vores faste tracking systemer, vi giver gerne et uforpligtigende tilbud til dig.

Informer (trådløs tracker)

Som noget helt nyt kan vi præsentere en GSM/GPS/RF tracker, som trådløst kan monteres på hvilket som helst køretøj eller på hvilken som helts genstand. Afhængig af behov fås trackeren i tre forskellige størrelser, hvoraf den mindste egner sig godt til MC’er mv. og den største er velegnet til større maskiner, så som autotransportere, trailere, containere, lastbiler mv.

Informeren kan placeres alle steder på bilen og kan installeres til at afgive ”hjerteslag” efter behov. Levetiden på batterierne er ca. 2-4 år afhængig af hvilken størrelse informer der er tale om, samt hvor ofte man vil have et ”hjerteslag” fra informeren. Trackeren afgiver selv en alarm via SMS når batteriet er ved at løbe tør.

Egner sig godt til trailerudlejning, både, mc’er, flexleasingkøretøjer mm.
Ring til os i dag og forhør om muligheden for at få en tracker installeret.