Alcolock

/

Autowatch Alcolock / Alkolås

drunkdrive

Alkohol er stadig en af de største dræbere i trafikken. Hver 4. dør i en spritulykke (hvor én eller flere trafikanter er påvirkede af alkohol), mens hver 6. dør i en ulykke med en spritbilist (dvs. bilisten er fuld) – Alkolåse redder liv!

Alkolås:

AUTOWATCH DANMARK er dansk distributør af alkolåse fra PFK Electronics. PFK leverer elektriske elementer til de flere større bilproducenter og alle deres produkter er af OE kvalitet. Vores alkolås er en af markedets bedste, i høj kvalitet og er gennemtestet til perfektion.

Der er for lidt fokus på alkolåse i Danmark og ser man på Sverige, har de et velorganiseret program for alkolåsen og alene i Sverige er der solgt 30.000 af vores alkolåse.

Private:

Vi distribuere alkolåse til flere forhandlere fordelt rundt om i Danmark – Du kan finde din nærmeste forhandler under forhandleroversigten i menuen til venstre.

Erhverv:

Vi kan med vores alkolås lave et skræddersyet program der passer til netop din virksomheds behov og vores alkolås kan programmeres til at arbejde sammen med et allerede implementeret flådesystem. De mange innovative funktioner i vores alkolås, gør at vi kan tilbyde et solidt flådestyringssystem af alkolåsen, som vil lette arbejdet for kontrolcentral/kørselsleder/chefen.

Vi laver gerne særskilte tilbud til virksomheder som ønsker en speciel aftale eller blot ønsker at købe et større parti – Kontakt os for et uforpligtigende tilbud.