Firmaprofil

/

Firmaprofil

Hos AUTOWATCH Danmark sælger vi elektronisk udstyr til motorkøretøjer, herunder alarmer, trackingsystemer, alkolåse mm.

Vi tilbyder produkter af høj kvalitet fra firmaet PFK Electronics, som selv designer, producerer og udvikler alt in house.

Vi sælger både til private og erhverv og gennem vores netværk af forhandlere rundt om i Danmark, kan vi yde service til den enkelte forbruger.

Hos AUTOWATCH Danmark går vi meget op i sikkerheden på de danske veje og med vores produkter installeret i køretøjet, kan vi nedsætte b.la. tyveri med vores tracking og alarmsystmer, men endnu vigtigere, kan vi være med til at nedsætte antallet af spritbilister på de danske veje, ved at installere en alkolås i køretøjet.

Vi kan ydermere tilbyde specielle løsninger til forsikringsfirmaer, iform af ”driver-profile” systemer, samt sorte bokse. Vi går meget op i kvalitet og brugervenlighed, så alle vores systemer er CANBUS venlige og dermed lette at installere, samtidig med at alle produkter er lette at betjene.

Alkolåsen er vores spidskompetence og politisk gør vi en del for at få lovgivning på plads på dette område, da det er et simpelt værktøj at installere i et køretøj samtidig med at det højner sikkerheden utrolig meget, som vi siger hos AUTOWATCH:

ALKOLÅSE REDDER LIV!

I er altid velkommen til at kontakte os for mere information omkring vores produkter, eller hvis i ønsker en fremvisning.

profil